miercuri, 1 iunie 2011

1 IUNIE! LA MULTI ANI CELOR CE INCA SE MAI SIMT COPII!!

"Hai mai bine despre copilarie sa povestim, caci ea singura este vesela si nevinovata. Si, drept vorbind, acesta-i adevarul. Ce-i pasa copilului cand mama si tata se gandesc la neajunsurile vietii, la ce poate sa le aduca ziua de maine, sau ca-i framanta alte ganduri pline de ingrijire. Copilul, incalecat pe batul sau, gandeste ca se afla calare pe un cal de cei mai strasnici, pe care alearga, cu voie buna, si-l bate cu biciul si-l struneste cu tot dinadinsul, si racneste la el din toata inima, de-ti ia auzul; si de cade jos, crede ca l-a trantit calul, si pe bat isi descarca mania in toata puterea cuvantului...
   Asa eram eu la varsta cea fericita, si asa cred ca au fost toti copiii, de cand ii lumea asta si pamantul, macar sa zica cine ce-a zice."

Va impartasim cateva poze din activitatile noastre de astazi, 1 IUNIE 2011 . Noi, elevii clasei I, am fost invitati ;la Scoala Nucsoara sa realizam aceste activitati impreuna, in cadrul parteneriatului " JOCURILE COPILARIEI". A fost o experienta frumoasa, copiii s-au cunoscut, au facut schimb de jucarii, au realizat colaje impreuna, iar la sfarsit au savurat tortul surpriza . Lasam imaginile sa vorbeasca!






































3 comentarii: